Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde dü farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek derunin kullanılmaktadırlar.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hâl anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya hakikat birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin sağlamlıklı çalışması ve bapyı gelişememiş kapatması gerekir.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da müşkül olur. Bu sayede, yangının yaratması belkili kazançlı etkilerini en aza indirir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseriya maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın çabucak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında ilgi edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işlevinin yitirilmemesi derunin hem bile merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın ve ivedili tavır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da ifade edilen bu cenah temelı modellerde alışılagelen kapı koluna benzeşim. 

Montaj: Yangın kapısı, yakın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen dışarıya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en normal paha politikamıza elverişli Yangın çıkış kapısı istanbul olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Report this wiki page