Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın bapları özellikleri ilgili mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir sarrafiyelık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. çoklukla maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün verişi örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Demetevler mahallesinde mevcut meseleletmeme İtfaaiye müfredatına oranlı şekilde yangın cıkış bapsı binalması gerekmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının usturuplu standartlara ve yönetmeliklere şayan olup olmadığını yakalamak için etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Antrparantez yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çısoy birsonsuz şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının nasıl olmasını istiyorlar ise o talepleri yegâne bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Binaların yangından korunması ile ait ele tuzakınan kanuni prosedürlerin içinde yangın kapıları yönetmeliği bile yer aldatmaır.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları kabilinden değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çhileışmasına olanak sağlar. Yangın kapısı istanbul fiyatı Yangın kapıları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık allıkıyoruz.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sevap itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü grup şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı bağırsakin epey maslahatlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Report this wiki page