Ne demek?

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet tuzakıyoruz.

Biröte yangın bapsı modelinin alan aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, ölçünlü yangın bapları gibi modeller de bulunuyor.

Diğer bir şense ise bapların tamamıyla belirtik duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta gereğince şayet yangın bapsı olağan zamanlarda kapanmayacak ve kilitsiz küreksiz şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli nokta ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi ateşe dayanıklıdır.

Binalarda muayyen standartlarda nokta alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Tenha kanatlı Yangın Çıkış Kapısı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri acil durumlarda önlem yutmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu hatır kontrol edilmelidir. 

Bu baplar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki tahliye ustalıklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı bırakma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangına karşı güvende durmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın kişi güvenliğini uydurmak üzere kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla kredi örgütleme etmekteyiz.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın kullanmaını da anlatmak, nite davranılacağını ve panik halinde insanların kendini riziko oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına munis faik birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten olaylar sonrasında insanoğlu ürkü evet ve bulundukları meydanı ayrılma eylemek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zahmetsiz kullanıma malik olan kapılar sayesinde insanoğluın ürkü durumu azalır ve emin çıkış sağlanır.

Report this wiki page