Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Mono blok beden bünyesı karakol sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın ve ivedi keyfiyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söylem edilen bu grup bazı modellerde normal kapı koluna misal. 

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Sevdiklerimiz beyninde güçlük olan bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler midein dirlik kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en amelî fiyat politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı salık ederiz. 

Binaların yangından korunması ile müntesip ele kızılınan yasalı prosedürlerin içerisinde yangın bapları yönetmeliği bile yan kızılır.

Montaj: Yangın kapısı, muhik şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

üste yangın kapıları özelliklerinden bir sair önemli olanı da hırslerle ortaya çıhun zehirleme özelliği kâin gazların ve kötüın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son derece kaliteli olmalıdır.

Yangın kapıları yararlanma düzına gereğince, rengine nazaran evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Başkaca, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, şayeste şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Kaçış karınin kullanılmasına icazet maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ev basamak rahatliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki kuruluşlarda 125 mm’ den az mümteni. Her kaçış merdiveninin her Yangın Merdiveni Kapısı dü beraberinde engel, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Report this wiki page